Centomani gaat verhuizen

Met ingang van 1 januari 2020 verlaat ik mijn werkplek op Stieltjesstraat 76 in Utrecht. Ik zal vanaf die datum mijn werkzaamheden deels vanuit een nieuwe werkplek in Wijk bij Duurstede verrichten en deels vanuit huis. Of zoals altijd al het geval was, op locatie bij mijn opdrachtgevers. Vanuit praktisch oogpunt zal vanaf 1 januari mijn woonadres dan ook mijn zakelijke postadres worden: Joke Smitplein 59, 3581PZ Utrecht
Ik blijf uiteraard gewoon mobiel bereikbaar op nummer 06 10051829 en via de gebruikelijke emailadressen.

Waarom naar Wijk bij Duurstede?
Na enig zoeken vond ik de voor mij ideale werkplek in Wijk bij Duurstede. Het is een prachtige locatie in een fruitboomgaard, een idyllische plekje aan het Amsterdam-Rijnkanaal én op loopafstand van de Lek. Dat ik voor deze plek heb gekozen heeft ook te maken met mijn plannen om mijn activiteiten te verbreden. Ik ga vanaf januari – naast mijn werk als grafisch ontwerper en illustrator – creatieve workshops geven.

Creatieve workshops
Ik ben de afgelopen tijd druk in de weer geweest om mijn nieuwe werkplek gereed te maken en mijn creatieve workshops vorm te geven. In deze workshops wil ik deelnemers kennis laten maken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere illustratieve technieken. In het nieuwe jaar ga ik hiermee beginnen. 

Nieuwsgierig?
Voor degenen die langs willen komen op mijn nieuwe werkplek kan het even zoeken zijn. Het pand ligt nogal verscholen. Wil je een kijkje komen nemen? Je bent zeker welkom. Het adres is Broekweg 3D, 3961MJ Wijk Bij Duurstede. Parkeren bij de Prinses Irenesluizen is het makkelijkst; vanaf daar loop je in 5 minuten naar het pand. Laat van te voren even weten dat je er aan komt. Dan stuur ik een routebeschrijving en zorg ik dat de koffie en/of thee klaarstaat!

Tot ziens!