IMG_7808

Over mij

Ik werk onder de naam Centomani. Deze naam verwijst naar de knutselaar in mij.
Ik vind het heerlijk om af en toe niet digitaal te werken; lekker knoeien met lijm, papier en kwasten.

Evarien Tuitert
Grafisch ontwerper en illustrator

Centomani, onder deze naam werk ik als grafisch ontwerper vanuit het hart van Utrecht. Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers en bied ontwerpen voor huisstijlen, brochures, magazines, nieuwsbrieven, campagnestijlen en websites. Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste creatieve vormoplossing om de boodschap zo goed mogelijk weer te geven. Professionaliteit, efficiëntie en helderheid staan hierbij voorop. Indien nodig werk ik daarbij samen met tekstschrijvers, fotografen en webdevelopers.

Daarnaast geef ik creatieve workshops in mijn atelier in Wijk bij Duurstede en, desgevraagd, op locatie voor groepen. Meer informatie over deze workshops vind je op creatieve workshops.

De naam Centomani is een afgeleide van Centimani. Samen met de Titanen en de Cyclopen, zijn de De Centimani (honderdenhandigen) angstaanjagende reuzen uit de Griekse mythologie. Om niet direct te linken aan dit brute volk heb ik de naam Centomani gekozen; vrij vertaald staat dit voor ‘honderdhandig’ en refereert het aan het veelzijdige handwerk dat ik zo graag doe.