Contactgegevens

Centomani
Evarien Tuitert
info@centomani.nl
Tel: 06 10 05 18 29
KvK 30270678
BTW-id NL001586942B69

Postadres
Centomani
Joke Smitplein 59
3581PZ Utrecht

Bezoekadres
Walplantsoen 14
3961 CA Wijk Bij Duurstede
(Zie hier een kaartje met de exacte locatie)

Al enige tijd werk ik deels vanuit Wijk Bij Duurstede en deels vanuit huis. Of zoals altijd al het geval was, op locatie bij mijn opdrachtgevers.

In Wijk Bij Duurstede heb ik een heerlijk, ruim atelier in het centrum van de stad; goed te bereiken met het openbaar vervoer en voldoende, gratis parkeerruimte. Kom gerust eens langs, de koffie en/of thee staat klaar!

Creatieve workshops

Waarom naar Wijk Bij Duurstede?
Na enig zoeken vond ik de voor mij ideale werkplek in Wijk bij Duurstede; een ruim atelier in het historische centrum van de stad. Dat ik voor deze plek heb gekozen heeft ook te maken met het verbreden van mijn activiteiten. Ik ga – naast mijn werk als grafisch ontwerper en illustrator – creatieve workshops aanbieden.

Simpele druktechnieken
Ik ben de afgelopen tijd druk in de weer geweest om mijn nieuwe werkplek gereed te maken en mijn creatieve workshops vorm te geven. In deze workshops laat ik de deelnemers kennis maken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere illustratieve vormen.

Hier lees je meer over de creatieve workshops. Nieuwsgierig naar een uitgebreider overzicht van mijn grafische werk? Hier kun je een pdf bekijken en downloaden van mijn portfolio.

Leveringsvoorwaarden Centomani: levering vindt plaats volgens BNO-voorwaarden.