Contactgegevens

Centomani
Evarien Tuitert
info@centomani.nl
Tel: 06 10 05 18 29
KvK 30270678
BTW-id NL001586942B69

Postadres
Centomani
Joke Smitplein 59
3581PZ Utrecht

Bezoekadres
Broekweg 3D
3961MJ Wijk Bij Duurstede

Sinds januari 2020 werk ik deels vanuit Wijk Bij Duurstede en deels vanuit huis. Of zoals altijd al het geval was, op locatie bij mijn opdrachtgevers.

In Wijk Bij Duurstede heb ik een heerlijk atelier dat midden in een fruitboomgaard ligt. Voor degenen die hier langs willen komen kan het even zoeken zijn. Het pand ligt nogal verscholen. Parkeren bij de Prinses Irenesluizen is het makkelijkst; vanaf daar loop je in 5 minuten naar het pand. Laat van te voren even weten dat je er aan komt. Dan stuur ik een routebeschrijving en zorg ik dat de koffie en/of thee klaarstaat!

Creatieve workshops

Waarom naar Wijk Bij Duurstede?
Na enig zoeken vond ik de voor mij ideale werkplek in Wijk bij Duurstede. Het is een prachtige locatie in een fruitboomgaard, een idyllisch plekje aan het Amsterdam-Rijnkanaal én op loopafstand van de Lek. Dat ik voor deze plek heb gekozen heeft ook te maken met het verbreden van mijn activiteiten. Ik ga vanaf januari 2020 – naast mijn werk als grafisch ontwerper en illustrator – creatieve workshops aanbieden.

Simpele druktechnieken
Ik ben de afgelopen tijd druk in de weer geweest om mijn nieuwe werkplek gereed te maken en mijn creatieve workshops vorm te geven. In deze workshops laat ik de deelnemers kennis maken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere illustratieve vormen.

Hier lees je meer over de creatieve workshops. Nieuwsgierig naar een uitgebreider overzicht van mijn grafische werk? Hier kun je een pdf bekijken en downloaden van mijn portfolio.

Leveringsvoorwaarden Centomani: levering vindt plaats volgens BNO-voorwaarden.