foamstempel van een ginkoblad

Centomani Creatieve workshops

Onder de naam Centomani Creatieve Workshops bied ik workshops aan in mijn atelier in Wijk Bij Duurstede, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Een plek waar je in alle rust kan werken en je kan laten inspireren. Tijdens de verschillende workshops laat ik de deelnemers kennismaken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere vormen van illustratie. In de workshops wordt gebruik gemaakt van eenvoudige materialen en technieken; de resultaten zijn telkens weer leuk en verrassend!

Workshop Notanprints maken
Patronen stempelen met eenvoudige vormen

Een van de workshops die Centomani aanbiedt is Notanprints maken. De term Notan komt uit Japan en gaat uit van het idee dat donker net zo belangrijk is als licht. Zoals negatief en positief; ze hebben elkaar nodig om te bestaan.
Tijdens de workshop leer je stempels maken volgens het Notan-principe. Daarna gaan we met deze stempels patronen printen op papier. Je kan kaarten bestempelen of iets moois om in te lijsten. Aan het eind van de workshop ga je met een mooi setje notanprints en stempels naar huis. Je kan er daarna ook thuis mee aan de slag! Doe je mee?

Coronaproof
Vanaf half juli zullen er weer workshops gegeven worden. De inrichting van het atelier is zo aangepast dat we veilig en met voldoende afstand van elkaar kunnen werken. Er is nu ruimte gecreëerd voor maximaal 4 deelnemers per workshop.

Op deze site en op Facebook zullen de data bekend gemaakt worden. Je kan je ook als groepje van max. 4 aanmelden. Kan jouw groep niet of is het al vol? Neem contact op, dan prikken we samen een datum.

Het atelier bevindt zich aan Broekweg 3D in Wijk Bij Duurstede. De workshop duurt 4 uur (13:00-17:00 u) en de kosten bedragen 65 euro per deelnemer, inclusief materiaal, gebruik van gereedschap, koffie en thee. Voor informatie en aanmelden kun je mailen naar info@centomani.nl.

Een workshop Notanprints maken is ook leuk voor een team- of bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of een gezellige middag met vriendinnen! Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Bekijk ook de Facebookpagina van Centomani met meer voorbeelden en resultaten van de workshopdeelnemers.

 

cursisten aan de slag met de zelfgemaakte notanstempels