stempletjes

Centomani Creatieve workshops

Sinds kort ben ik voor Centomani verschillende creatieve workshops aan het voorbereiden. Het idee is om creatieve workshops aan te bieden die gericht zijn op eenvoudige druktechnieken. Allemaal heel simpel, met de hand en met verrassend leuke resultaten. Je zou het daarna ook gewoon thuis kunnen doen. Doe je straks ook een keer mee?

Dessins stempelen
Patronen maken met eenvoudige vormen

Een van de workshops die Centomani aan gaat bieden is Dessins stempelen. We gaan met eenvoudige vormen aan de slag. Je zal zien dat je met eenvoudige vormen die je telkens herhaalt prachtige dessins kan creëren.

Je kan een set kleurige wenskaarten maken of iets dat je in kan lijsten. Wil je iemand anders blij maken met je mooie creaties? Dan kun je ook nog je eigen, originele pakpapier maken om je cadeau mooi mee in te pakken. Het is allemaal mogelijk!

EZ Screenprints maken
Kleine zeefdrukraampjes maken met behulp van zonlicht

EZ Screenprint is een vorm van zeefdruk. Met geprepareerde vellen die licht gevoeilig zijn gemaakt maak je je eigen zeefje. In het filmpje hieronder zie je hoe het in zijn werk gaat.

Ik ben nu druk bezig met een Facebookpagina waarop Centomani straks de creatieve workshops aan zal bieden. Ook kun je hier straks verslagen bekijken van workshops die hebben plaatsgevonden. Zo krijg je een beeld van wat je allemaal leert tijdens de workshop. En misschien wordt jij hier ook door geïnspireerd!