IMG_2226

Centomani Creatieve workshops

Sinds kort ben ik voor Centomani een creatieve workshop aan het voorbereiden. Het idee is om uiteindelijk verschillende creatieve workshops aan te bieden die gericht zijn op eenvoudige druktechnieken. Allemaal heel simpel, met de hand en met verrassend leuke resultaten. Je zou het daarna ook gewoon thuis kunnen doen. Doe je straks ook een keer mee?

Foamprints
Patronen stempelen met eenvoudige vormen

Een van de workshops die Centomani aan gaat bieden is Foamprints maken. We gaan met eenvoudige vormen en materialen aan de slag. Je zal zien dat je met eenvoudige vormen die je telkens herhaalt prachtige dessins kan creëren.

Je kan een set kleurige wenskaarten maken of iets dat je in kan lijsten. Wil je iemand anders blij maken met je mooie creaties? Dan kun je ook nog je eigen, originele pakpapier maken om je cadeau mooi mee in te pakken. Het is allemaal mogelijk!

Met een enkele stempelvorm kun je al oneindig variëren. Je kan de stempel kantelen of met een tweede kleur er over heen te drukken.

Ondertussen ben ik druk bezig met een Facebookpagina waarop Centomani de creatieve workshops zal aanbieden. Ook kun je hier straks verslagen bekijken van workshops die hebben plaatsgevonden. Zo krijg je een beeld van wat je allemaal leert tijdens de workshop. En misschien wordt jij hier ook door geïnspireerd!