foamstempel van een ginkoblad

Centomani Creatieve workshops

Onder de naam Centomani Creatieve Workshops bied ik workshops aan. Tijdens de verschillende workshops laat ik de deelnemers kennismaken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere vormen van illustratie. In de workshops wordt gebruik gemaakt van eenvoudige materialen en technieken; de resultaten zijn telkens weer leuk en verrassend!

Workshop Duoprints maken
Patronen stempelen met eenvoudige vormen

Centomani organiseert diverse workshops waaronder de workshop Duoprints maken. Voor het maken van Duoprints maak je twee stempels die elkaars ‘tegengestelde’ zijn; een positieve en een negatieve vorm. Met deze set stempels kun je prachtige patronen – Duoprints – stempelen.

Tijdens de workshop leer je eenvoudige stempels maken. Je kan kaarten bestempelen, pakpapier maken of gewoon iets moois om in te lijsten of cadeau te geven. Aan het eind van de workshop ga je met een mooi setje eigengemaakte prints en stempels naar huis. Je kan er daarna ook thuis mee aan de slag! Doe je mee?

Je kan je individueel of als groepje (van. max. 6 personen) aanmelden. Kan jouw groep niet op de data dat er workshops gepland staan of is het al vol? Neem contact op, dan prikken we samen een datum. Ook een korting op groepsdeelname is bespreekbaar!

De workshop duurt 4 uur (13:00-17:00 u) en de kosten bedragen 70 euro per deelnemer, inclusief materiaal, gebruik van gereedschap, koffie en thee. Voor informatie en aanmelden kun je mailen naar info@centomani.nl.

Een workshop Duoprints maken is ook leuk voor een team- of bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of een gezellige middag met vrienden en/of vriendinnen! Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk ook eens de Facebookpagina en het Instagramaccount van Centomani Creatieve Workshops met meer voorbeelden en resultaten van de workshopdeelnemers.