foamstempel van een ginkoblad

Centomani Creatieve workshops

Onder de naam Centomani Creatieve Workshops bied ik workshops aan in mijn atelier in Wijk Bij Duurstede, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Een plek waar je in alle rust kan werken en je kan laten inspireren. Tijdens de verschillende workshops laat ik de deelnemers kennismaken met simpele druktechnieken, het maken van collages en andere vormen van illustratie. In de workshops wordt gebruik gemaakt van eenvoudige materialen en technieken; de resultaten zijn telkens weer leuk en verrassend!

Workshop Duoprints maken
Patronen stempelen met eenvoudige vormen

Een van de workshops die Centomani aanbiedt is Duoprints maken. Voor het maken van Duoprints maak je twee stempels die elkaars ‘tegengestelde’ zijn; een positieve en een negatieve vorm. Met deze set stempels kun je prachtige patronen – Duoprints – stempelen.

Tijdens de workshop leer je eenvoudige stempels maken. Je kan kaarten bestempelen, pakpapier maken of gewoon iets moois om in te lijsten of cadeau te geven. Aan het eind van de workshop ga je met een mooi setje eigengemaakte prints en stempels naar huis.  Je kan er daarna ook thuis mee aan de slag! Doe je mee?

Vanaf half december 2021 zullen er weer workshops gegeven worden. Er is  ruimte voor maximaal 6 deelnemers per workshop.

Op deze site en op Facebook zullen de data bekend gemaakt worden. Je kan je ook als groepje van minimaal 4 en  max. 6 personen aanmelden. Kan jouw groep niet of is het al vol? Neem contact op, dan prikken we samen een datum.

Het atelier bevindt zich aan Walplantsoen 14 in Wijk Bij Duurstede. De workshop duurt 4 uur (13:00-17:00 u) en de kosten bedragen 70 euro per deelnemer, inclusief materiaal, gebruik van gereedschap, koffie en thee. Voor informatie en aanmelden kun je mailen naar info@centomani.nl.

Een workshop Duoprints maken is ook leuk voor een team- of bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of een gezellige middag met vrienden en/of vriendinnen! Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk ook eens de Facebookpagina en het Instagramaccount van Centomani Creatieve Workshops met meer voorbeelden en resultaten van de workshopdeelnemers.